KAKO DOLAZI KRAJ SVI PUCAJU: Mrtav pijan Milan novinar gađao Zadrugara flašom piva, ovaj krenuo da uzvrati stolicom. ŽURKA PREKINUTA!

Još samo nekoliko dana do kraja, ali strasti se ne smiruju.

Produkcija je znala šta radi. Dovela je Ljubu Aličića da peva, sa svim svojim kafanskim hitovima koji su prosto naveli Zadrugare da krenu sa ispijanjem hektolitara piva. 

Među najmanje spremnim za pijanku, bio je novinar Milan. Očigledno pijan, stajao je ispred bine i izbezumljeno gledao.

U jednom trenutku, Bora Santana je tokom obične igre i plesa, zakačio Milana i prosuo mu pivo.

- Alo, magarče iz Železnika, ovo pivo sam ja platio, dobacio je Bori Santani.

- Izvini Milane, kupiću ti drugo, uzvradio je Bora

- Naravno da ćeš mi kupiti drugo, odgovorio je Milan

Bora Santana je otišao i doneo novo pivo Milanu, ali njemu to nije bilo dovoljno i počeo je da provocira:

- Ti, što te kresnula Maca Diskrecija. 

I potom je bacio flašu ka pravcu gde je bio Bora Santana. Međutim, Milan je bio toliko pijan, da nije uspeo dobaciti do Bore.

Ovo je bilo dovoljno da isprovocira Boru, koji je uzeo stolicu u ruke. Nedaleko odatle je stajalo obezbedjenje i sprečilo velike incidente jer stolica da je pogodila Milana u onakvom stanju, ko zna šta bi se dalje desilo.

Ipak, napomenimo da je netrpeljivost prema Milanu iz dana u dan neverovatna i da ga svi Zadrugari mrze, ali sa druge strane ga se i plaše jer je čovek iz medija, a svi oni znaju šta to znači.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji