ZBRISALA PREKO OGRADE, KRAJ: Nadežda rano jutros POBEGLA IZ ZADRUGE! (VIDEO)

Jedna od najburnijih noci je iza ucesnika najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga". Pored mnogih svada i okrdšaja dogodila se i jedna potpuno neocekivana situacija.

Nadežda Biljic je svojevoljno napustila luksuzno imanje nadomak Beograda tako što je preskocila ogradu u ekonomskom delu dvorišta. Pevacicu nisu uspeli da smire cimeri a nije reagovala ni na mnogobrojna upozorenja obezbedenja.

Nju je pogodilo nervno rastrojstvo Lune Ðogani koja je fizicki nasrnula na svog bivšeg, oženjenog, decka Slobu Radanovica. Nakon ovoga, Biljiceva se posvadala sa Borom Santanom, koji je Nadeždu izbacio iz takta spominjanjem njenog verenika, Mikija Ðuricica

-Pusti mi nogu! Zato što sam po*izdela i pun mi je ku*ac više Lune Ðogani! Pusti mi nogu! Praviš mi problem da mi se cela kuca smeje, i ovako mi se smeje. Je*eni Bora Santana koji ne podnosi Mikija, mene pod*ebava - vikala je Nadežda dok je pokušavala da preskoci ogradu.

Obezbedenje je na sve nacine pokušavalo da je odgovori od ove namere, a i Milan Miloševic je odmah došao kako bi je urazumio.

-Obezbedenje je na sve nacine pokušavalo da je odgovori od ove namere, a i Milan Miloševic je odmah došao kako bi je urazumio.

-Ljudi pustite mi noge! Pustite mi je*ene noge! Boli me ku*ac! Necu da se maknem odavde dok mi ne pustiš nogu - bila je uporna Nadežda.

Drama se ubrzo okoncala a Biljiceva se našla sa druge strane ograde. Ona je svojevoljno napustila rijaliti i zbog toga se ceka odluka Velikog šefa. 

Sada se ceka pismo Velikog šefa kojim ce svi biti obavešteni o konacnom ishodu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji