OBEZBEĐENJE IMALO PUNE RUKE POSLA: Marko u klinču sa Sanjom i Matorom, Kija pokušala na sve načine da smiri Miljkovića! (VIDEO)

Marko Miljkovic se prethodne noci u toku žurke žestoko posvadao sa Jovanom Tomic Maotorom i Sanjom Stankovic. Naime, nesporazum je nastao u kazinu dok su Jovana i Sanja sedele za kockarskim stolom.

Ovaj sukob je izbio naglo a zadrugari si odmah pritrcali da razdvoje zavadene strane kako ne bi došlo do eventualnog fizickog kontakta. Obezbedenje se takode stvorilo munjevitom brzinom, pa do veceg okršaja nije došlo.

-Petnaest ku*ceva mi ti popušiš, seljacino jedna. Da ti je*em mater - vikala je Matora.

Prva koja je prišla da smiri Miljkovica bila je Kristina Kija Kockar, koja je razjarenog Marka sklonila na stranu i pokušala sa njim da razgovara.

-Necu da se svadate, ja sam vas razdvojila, lepo je vece, brate - rekla je Kija.

-Dva go*anceta obicna, nisu ni moj don. Nemoj da ja iznesem istinu o njih dve, da krenem da pricam - siktao je Miljkovic.

Iz kazina, ovi zadrugari su izašli napolje pa se svada nastavila i u dvorištu, a pale su mnoge teške reci i uvrede.

-Hajde kirbi, ti si kirbi. Je*em li ti mamu u usta. Prostitutka, obe, je*em li ih u usta - vikao je Marko.

-Ti si makro u pokušaju, tebi se sudi jer si makro - optuživala ga je Sanja.

Miljana Kulic je, kao Markova prijateljica, takode pokušala da ga smiri i odvukla ga na spavanje, te je je ovaj sukob prestao.

-Ne padaj na njene provokacije, ona uvek radi isto. Smiri se i skloni se od nje - pricala je Kuliceva.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednim snimcima.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji