RECI JOJ DA NOSI GAĆE, NIJE HIGIJENSKI: Kija ZGROŽENA Lunom i ONIM ŠTO JE VIDELA, Slobi dala savet: Ona nije TVOJ NIVO! (VIDEO)

U ranim jutarnjim satima Luna Ðogani i Slobodan Radanovic imali su do sada nevideni verbalni sukob, a kako su nasrnuli jedno na drugo obezbedenje je odmah odreagovalo kako bi sprecilo fizicki kontakt izmedu njih.

U tim momentima, Ðoganijeva je u pripitom stanju i izrevoltirana Slobinim ponašanjem, njegovu još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar vredala i nazivala je pogrdnim imenima.

Kija je precutala sve što joj je ona rekla, ali je sa Slobom pocela razgovor na tu temu, u kojoj je brutalno osudila njihove postupke, a nije sakrila i da je zbog toga stid.

- Ne znam zašto sam ja tema vaše tuce. Prišla sam da ti pomognem, a ona me je nazvala dro*etinom i ku*vetinom. Molim te, reci joj da nosi gace ispod šortsa, jer nije higijenski. Ja sam izašla napolje da vidim ko vrišti, a ona je vikala na mene govoreci mi da sam ku*vetina - rekla je Kija.

-Da li sam ja kriv zbog toga? - pitao ju je Sloba kao da se ništa znacajno nije dogodilo.

-Ti si to dozvolio! Umesto da kažeš da sam ja tvoja žena i da pazi kako mi se obraca, ona dolazi i govori kako ti govoriš ružne reci o meni. Jako si se izblamirao. Objektivna sam, saslušaj me. Neka te tuce svaki dan, to je jako lepa slika - rekla je Kristina.

-Ti to reci njoj, šta to meni govoriš?! - rekao je Sloba.

-Neka se strpi ku*vetina ona, a ne ja! Ona je dro*a, to je cinjenica, meni to ne može da govori zato što sam ja tvoja žena! Ja sam prišla svom mužu koga je ona prethodno istukla! Nemoj da dovodiš sebe u takvu situaciju, to nije tvoj nivo! Tebi ne trebaju takve stvari. Rekla sam da me izuzmu iz svega ovoga. Necu da komentarišem, ni da me pita bilo ko. Želim samo da izademo i da mi kažeš da li je sve ovo vredno toga, da posle pet godina naše zajednice, da mi to tako uradiš. Samo reci i ja cu da... ali, videceš da nije bilo vredno. Prišla sam da te pitam da li si okej, ti meni takvim tonom odgovaraš - prigovarala je Kockareva.

Ovaj bracni par se dugo raspravljao, a onda ju je Slobodan vidno zainteresovan za njihov odnos upitao nešto što je Kiju zacudilo.

-Da li si se ti nekada zapitala da li je meni nešto smetalo? - pitao je Sloba.

-Tebe su ubili kompleksi, pa mi sve ovo radiš iza leda! Na dan Mirkove svadbe ti si bio fasciniran što ti je ona prišla! Gde sam bila ja? - pitala je Kija.

-Ja sam bio srecan sa tobom, niste mi dozvolili da završim. Ti si bila jedina, uopšte nisam gledao na taj nacin - branio se Slobodan.

Supružnici su otvoreno pricali o svemu, a detaljno o ovome možete pogledati u nastavku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji