ZA SAMO PAR SATI - VANREDNO veče ODLUKE u Zadruzi! Nakon ovoga, zadrugarima će PASTI MRAK NA OČI!

inoć su u "Zadruzi" održane poslednje nominacije za ovu sezonu. Pevačica Marija Ana Smiljanić jedna je od troje nominovanih zadrugara, zbog toga što je u sredu rano ujutru vređala Boru Santanu na nacionalnoj osnovi, a osim toga, kažnjena je i oduzimanjem tromesečnog honorara.

Zadrugari su sinoć glasali između Kije Kockar i Slobe Radanovića, a najviše glasova za izbacivanje dobio je pevač, koji će sa Marijom Anom i Filipom Đukićem, koji je dobio najmanje glasova za opstanak od strane publike, odmeriti snage večeras!

Milioni gledalaca večeras će uživo moći da prate izbacivanje iz "Zadruge", nakon čega će biti poznato koji zadrugar će završiti takmičenje u samoj završnici trke za 50.000 evra duge čak devet meseci. Međutim, to nije jedina stvar koja večeras očekuje zadrugare!

Kao što to biva svakog četvrtka, učesnici rijalitija će i večeras biti u prilici da pogledaju snimke nastale prethodnih sedam dana i prisete se svega što su radili i jedni o drugima govorili, a kasnije to najčešće poricali!

Šta će se dešavati večeras, svi jedva čekamo da saznamo!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji