SKANDAL U ZADRUZI: Pobesnela jer su Luna i Sloba pored bazena skinuli ... (VIDEO)

Naime, dok su uživali u lepom danu i sunčali se pored bazena, Teodora, Luna i Sloba su skinuli svoje bubice i ostavili ih pored ležaljki. 

Nakon ovog postupka, Velikom šefu je prekipelo pa je poslao pismo u kojem govori zadrugarima da su kažnjeni. 

- Zadrugari doneli smo odluku da zbog konstantnog skidanja bubica, Luna, Sloba i Teodora, kažnjeni su zbog nenošenja bubica. Oni su kažnjeni sa 50.000 dinara. Danas su leškarili pored bazena bez bubica, ako mislite da Veliki šef spava i ne vidi šta radite - varate se. Od sad će svi biti kažnjeni za nenošenje bubica - pročitao je Lepi Mića. 

Njih troje su ostali u potpunom šoku jer smatraju da je kazna nepravedna a najglasnija je bila Luna. 

- Ma daj! Pa bili smo na bazenu, ko kaže da moram da je nosim tamo? 50.000?? Pa neka mi uzmu ceo honorar do finala, super! - vikala je ironično Luna dok su Sloba i Teodora ćutke sedeli i posmatrali njen nastup pun besa. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji