Print this page

NEVIĐENA TUČA SLOBE I KIJE: Ovo su DETALJI brutalne tuče između Kije i Slobe! (VIDEO)

Danas se u "Zadruzi" dogodila najžešća tuča između Slobodana Radanovića i Kristine Kockar ikada. Naime, nakon pisma Velikog šefa zadrugari su navodili svoje razloge zašto treba da odnesu pobedu a onda je nastao haos. Veliki Šef je tražio da svako prizna o čemu je ćutao 9 meseci, pa samim tim nadoveže svoj stav o pobedi i zašto pobeda treba da bude upravo njegova.

Kristini se u međuvremeno i složilo pa je povraćala. Uz nju su tada bili Lepi Mića, Sanja Stanković i Ana Korać. Zatim je do svoje supruge došao i Radanović a onda je nastala nova svaša.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi:

Kristina Kockar i Slobodan Radanović su za sastankom izneli svoje mišljenje o tome zbog čega sebe smatraju pobednikom i šta su doprineli ovom rijalitiju. Međutim, Kiji se njegovo izlaganje nije dopalo, pa je odmah započela raspravu sa njim, a on je u napadu besa ponovo spomenuo njen moral koji joj je toliko branila svih ovih meseci.

- Šta ti je to zaparalo uši? Ti si izašla iz sobe i prozvala me! Šta u mom govoru nije bilo po tvojoj volji - pitao ju je Sloba.

- Samo ne treba da pričaš o meni, imao si devet meseci da se pokažeš,a sada se pereš preko mene! Svi smo mi najgori, a ti si do jaja - vikala je Kija.

- Ja ne znam zašto se ja nerviram zbog svega ovoga, nemoj da mi morališeš! Nemoj da mi glumiš moral, priznaj bolje ti je - nastavio je Slobodan.

Posle žestoke rasprave došlo je do sukoba između njih dvoje, a obezbeđenje je odmah odreagovalo kako bi sprečilo fizički kontakt između njih.

Ipak, Kija je prošla kao i Luna, došlo je do tuče, a svađu koja je prethodila tome možete pogledati ovde: