DA TI SE ZGADI ŽIVOT: Ovo je pravi razlog zašto je napustila rijaliti! Fuj! UŽAS!

Dok u produkciji televizje Pink kažu da je Branka Blek Rouz prekršila jedno od osnovnih pravila života u „Zadruzi”, zbog čega je Veliki šef doneo odluku da je diskvalifikuje, striptizeta tvrdi da je ona sama odlučila da napusti rijaliti.

Naime, Branka je otkrila da je doživela veliku neprijatnost po napuštanju ,,Zadruge”, kao i da je pravi razlog njenog insistiranja da napusti rijaliti svađa sa Saškom Karan i loši higijenski uslovi.

 - Moja najveća greška u životu je što sam bila deo ovog rijalitija. Kada sam ušla u ,,Zadrugu” bila sam u ciklusu, niko mi nije doneo tampon da promenim, iako sam tražila. Nismo imali ni toalet-papir. Jednostavno, nismo imali osnovna sredstva za higijenu. Čak ni sapun nismo imali, posle smo dobili nešto, ali verujte, pod nije obrisan nijednom - ispričala je Branka za „Alo!” iz bolnice, u koju se zaputila da bi prikupila medicinsku dokumentaciju za prijavu policije, jer je, kako tvrdi, napalo obezbeđenje kada je preskočila ogradu „Zadruge”.

- Kada sam došla do kućice u kojoj se nalazi portir i obezbeđenje, oni su me odmah oborili na pod. Zatim je došao neko iz produkcije i tu su mi dali da potpišem neki papir na kojem je pisalo da moram da platim kaznu od 50.000 evra ako želim da napustim rijaliti. To je iznuda. Ja sam to odbila i rekla da ništa neću potpisati dok ne dođu moj advokat i porodica - otkrila je Branka.

Striptizeta je ispričala i da joj produkcija nije vratila lične stvari, kao i da nije dobila medicinsku pomoć kada ju je majmun ugrizao.

- Samo su mi dali ličnu kartu, a kreditne kartice su zadržali. Nisam dobila ni medicinsku pomoć kada me je ugrizao majmun dok sam mu davala vodu, to im ne mogu oprostiti - zaključila je Branka, koja namerava da tuži „Pink“ i koja je juče popodne otišla u policijsku stanicu u Pećincima sa advokatom kako bi podnela prijavu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji