NAJJADNIJI MOMENAT ZADRUGE: Šok! Luna Đogani LAJE kao pas - evo ŠTA je NATERALO na to! (VIDEO)

U jutarnje sate ekipa zadrugara koju čine Sara, Vojke, Milan, Marko, Đeks i Luna, sedela je ispred paba, a glavnu temu potegla je Luna. Nju je inspirala Sarina i Vojketova ljubav, onosno strast i veza koja je, očigledno, najjača u rijalitiju.

- Vojke, ajde reci mi, sad kad nemam dečka smem da te pitam... Šta najviše voliš u seksu? Deluješ mi onako baše navaljalo - izjavila je Luna i žestoko nasmejala Saru.

Vojke se samo pomalo smeškao, nije hteo da daje komentar, a Sara je prišla i sela mu u krilo, i time još više zapalila maštu prisutnima.

- Šta ti misliš Luna, zašto je njemu požutela bgrada u rijalitiju - dobacio je Milan.

-Ubrzo se u priču uključio i Đkson, koji je izjavio da bi partnerku tokom seksa naveo i da laje ako treba.

- Mene ne bi, ja bih ti lupila šamar - rekla je Luna.

Ona je ubrzo počela da laje kao pas, a koji je razlog tome, pogledajte na ovom video snimku:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji