SLOBA SE KRIŠOM SREO SA LUNOM: Bez dozvole majke, Luna se sastala sa ljubavnikom iz rijalitija u jednom hotelu

Sloba Radanovič je uspešno završio rijaliti zadruga i odmah krenuo da nastupa širom Evrope. Na kraju, on je možda i najviše profitirao od cele Zadruge.

Po povratku, sačekali su ga papiri za razvod. Čim ih je potpisao, okrenuo je telefonom Lunu i dogovorio sastanak. Međutim, Luna ovo nije smela da kaže svojoj majci, koja joj je zabranila dalji odnos sa Slobom, van rijalitija.

S tim u vezi, njih dvoje nisu mogli da se nađu nekom kafe baru, zbog popularnosti koju su stekli, tako da bi ih svi prepoznali. 

Svoje druženje su nastavili u jednom prestoničkom hotelu, gde je Sloba u sobi naručio večeru.

Intimno druženje, nema šta.

Nema informacija kako se sve na kraju završilo. Ostaje da osluškujemo dalje vesti vezane za ovaj par. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji