ŠOKIRAĆETE SE: Lunina frizerka postavila fotke pre i posle njene nove nadogradnje! (FOTO)

Luna Đogani bila je meta napada zbog loše frizure punih devet meseci, a juče je otišla kod frizera i konačno sredila kosu.

Njena frizerka nam je poslala fotke pre i posle.

“Šaljemo vam slike kose, koju smo danas uradili Luni Đogani. Danas smo joj posle 9 meseci skinuli staru nadogradnju, uradili transformaciju i stavili novu, savršenu kosu.

I sliak kose posle njenog tretmana. 

Luna je presrećna što je napokon mogla da ode u frizerski salon, jer joj je njena kosa najbitnija na svetu”, napisala je Lunina frizerka Maša Bogićević.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji