SULUDO I ZA PSIHIJATRIJU: Anabela Atijas se toliko iznervirala zbog PROZIVKE, pa počela BUKVALNO DA LAJE (VIDEO)

Anabela Atijas, majka drugoplasirane učesnice "Zadruge", Lune Đogani, često zna da izgubi živce. 

Mnogi su joj zamerali što se suviše mešala u Lunino učešće u rijalitiju, a posebno što je u svemu podržavala ćerku, praktično je nazivajući sveticom, iako se proslavila vezom sa oženjenim Slobom Radanovićem, što je dobro poznato. 

Osim toga, Anabela ima "kratak fitilj" posebno kada su kritike na njen račun u pitanju. Dok je snimala lajv, očekivano, dobila je i niz kritika od onih koji su je gledali. I umesto da se pravi kao da ih ne vidi (to je sigurno najbolji način da se spreče hejteri), Atijasova je u jednom trenutku počela da imitira lavež psa. 

- Av, av, av, av... ne umem ja da lajem tako dobro kao ti. Ali voleće i tebe neko - rekla je Anabela nekom anonimnom kritičaru. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji