SVE SAM UVIDEO KAD SAM IZAŠAO: Kija je ljubav MOG života - Sloba BRUTALNO odgovorio Luni, NISKO!

Trenutno najaktuelnija Pinkova zvezda Slobodan Radanovic privlaci ogromnu pažnju javnosti otkako je napustio "Zadrugu". On je podelio milionski auditorijum kada je posle samo sedam dana boravka u Beloj kuci prevario svoju zakonitu suprugu Kristinu Kockar sa mladom blogerkom Lunom Ðogani, a o njegovom postupku i dalje se govori.

Lunin otac Gagi Ðogani gostovao je sinoc u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" kada je izjavio da je Sloba bio anonimus, te da je stekao popularnost zahvaljujuci ljubavnoj vezi sa njegovom cerkom, što je podiglo veliku prašinu. Radanovic je nakon toga putem Instagrama objavio sliku maske anonimusa, što su mnogi protumacili kao odgovor nesudenom tastu, a sada je Sloba otkrio da li njegova objava ima veze sa onim što je sinoc govorio Lunin otac.

- Pa da, tu masku sam postavio na stori zato što mi je mnogo njih pisalo kako su pocele da padaju maske, oni su tu nešto protumacili. Ako on kaže da sam anonimus, onda neka bude tako. Ja sam se predstavio kroz takmicenje "Pinkove zvezde" kao pevac i imao sam nastupe pre toga, tako da su ljudi vec znali za mene... To je glupost - rekao je Sloba za "Pink.rs".

Luna je, takode, sinoc priznala da ne shvata zašto se Sloba nije borio za njihovu ljubav i, takode, iskoristila je priliku da ukaže milionima gledalaca da se Sloba drasticno promenio otkako je napustio "Zadrugu", što je Radanovic prokomentarisao.

- Svi vide nešto u drugima, niko ne vidi ništa o sebi. Ja ne smatram da sam se ja promenio, jednostavno sam se umorio od cele price. Shvatio sam da nije dobro ni za jedno ni za drugo da budemo zajedno. Sve sam uvideo kada sam izašao, to ne ide i tako je kako je - odgovorio je Sloba.

Blogerka je sa velikom ogorcenošcu ispricala da je iznenadena Slobodanovom izjavom da je Kija ljubav njegovog života, a on je bez obzira na sve to i potvrdio.

- Normalno je da cu reci da mi je neko sa kim sam bio pet godina i u braku bio najvecoj ljubavi. Ne znam šta može biti ozbiljnije od toga, jer ja ozbiljnije od toga nemam. Ono što smo Luna i ja imali bilo je u okviru "Zadruge" i to jeste bilo veliko. Jesam se ja zaljubio i zavoleo je, ali ako se pitamo šta je bilo vece i ozbiljnije - naravno da je to bila Kristina. To je najnormalniji moguci odgovor - zakljucio je Radanovic.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji