TOPALKO ĆE DA IZLUDI: Helena ulazi u Zadrugu 2 sa svojim bivšim dečkom, a obećan joj veliki novac ukoliko bude vodila ljubav pred kamerama!

Helena Topalović je pristala da bude deo učesnika Zadruge 2, ali produkcija sprema jedno veliko iznenađenje.

Jedan od učesnika će biti i davno zaboravljeni Sloba Vasić, koji je devet meseci bio u vezi sa Topalkovom ćerkom.

Otac Helene je branio ovu ljubacv, jer nije želeo da se njegova mezimica viđa sa njegovim kolegom iz Granda. 

Nekako posle raskida, Slobina karijera je išla silaznom putanjom i nije se mnogo proslavio, pa je poziv u Zadrugu 2 oberučke prihvatio.

Međutim, ukoliko Helena zaskoči Slobu i bude vodila ljubav pred kamerama, dobiće neverovatnu cifru od 50.000 eura. 

Sloba trenutno ima dugogodišnju vezu, pa produkcija očekuje kako on može biti novi Sloba Radanović i žele ga u novom ljubavnom trouglu.

Slobi je potrebno učešće u rijalitiju, jer želi da povrati status na estradi i svoju karijeru vrati na stare staze. 

Topalko još uvek ne zna za ovu ideju produkcije i fenomenalnu ponudu koju je dobila Helena. 

Sloba takođe ne zna za ponudu, pa jedva čekamo da vidimo reakciju njegove sadašnje devojke. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji