BOMBA! Ona tvrdi da IMA DOKAZE kako je Kija prevarila fanove - Obmanula ih i uzela i UKRALA pare?!

Bivša zadrugarka i najveca podrška Kije Kockar, Jelena Krunic posvadala se sa pobednicom rijalitija "Zadruga". Jelena je razocarana u Kristinu zbog toga što je, po njenoj tvrdnji, iskoristila saosecanje fanova kako bi od njih uzela novac. 

Naime, Krunicka kaže da se Kija Kockar obogatila tako što je pljackala sa svojim drugaricama ljude koji su saosecali sa njenim bolom. Kockareva je, navodno, u dogovoru sa svojom kumom Vanjom Ibrahimovic isplanirala da u rijalitiju sebe predstavi kao jadnu i prevarenu ženu koja pati za mužem, dok je Vanja primala uplate od žena širom sveta koje su želele da finansiraju glasove za Kiju, ali taj novac, navodno, nije potrošen u te svrhe. 

- Kija je sve to dobro isplanirala, pravila je žrtvu od sebe i dizala famu. Licno ona je dala zeleno svetlo Slobi da se onako ponaša prema njoj, da je vara i ponižava, kako bi bila što veca žrtva - zapocinje pricu Jelena Krunic za "Srpski telegraf" i dalje nastavlja: 

- Od dela novca koji je uzela od jadnih žena koje su joj poverovale i saosecale sa njom, finansirala je odlazak u Barselonu na koncert Bijonse. Vecina tih izigranih žena mi sada razocarano piše kako im se Kija nije ni zahvalila, a njena drugarica kuma Vanja je obecavala susrete i poznanstva - navodi Krunicka i tvrdi da je cak jednoj ženi Kristina po izlasku iz rijalitija obecala da ce se videti sa njom kada dode u Cirih, ali ju je nakon toga ignorisala. 

- Jednoj ženi iz Ciriha koja je dala dosta novca je cak zakazala susret tamo kad je gostovala, i nije joj se ni javila, bez ikakvog objašnjenja. Nikakve koristi nisam imala od druženja sa Kristinom, a ona je od mene imala bezgranicnu podršku. Razocaralo me je to što je njena drugarica Vanja lagala te žene od kojih je uzimala novac da mi je dala pomoc za bolesnog oca, to je besomucna laž. One su taj novac trošile na sebe. Kod Kristine suze imaju cenu, ali klupko se odmotava. Bila je u pravu Tamara Ðuric kad je rekla da je Kija Kockar veca prevara od Dafine i Jezde koliko je para izvukla iz naroda i prodala im maglu i laž. Rekla sam im samo da mi bolesnog oca ne pominju, jer ako ja progovorim, nece biti dobro - zakljucuje Jelena. 

Kako bi dokazala svoje navode, Jelena je rekla da ima prepiske sa Kijinim fanovima koji su je pitali gde da uplate novac, dok ih je ona usmeravala na Vanju Ibrahimovic. Takode, kako kaže, postoje prepiske u kojima fanovi pitaju da li je dosta da pošalju 200 dolara, pitaju Ibrahimovicku koji sat bi se najviše svideo Kristini kad izade, kako bi znali koliko novca da pošalju Vanji da joj to kupi, kao i uplatnice da je novac prebacen na racun Kijine kume. 

- Sve se vidi, sve je jasno kao dan. Obmanule su narod i zgrnule skoro 30.000 evra od jadnih žena. Klupko se odmotava, narod ce tek videti ko je Kristina Kockar. Naglasila bih za bukvaliste da to nema veze sa samim glasanjem i da je Kija ocito toliko obmanula narod da je pobedila svakako, iako njena Vanja nije uložila donacije za glasanje - tvrdi Jelena. 

Kija Kockar se nije oglašavala ovim povodom, a da li ce tako ostati i nakon ovih optužbi ostaje da vidimo. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji