Krunićka je napala najstrašnije, a Kija je sada rešila da UZVRATI! Njena poruka je brutalna i OTKRIVA SVE! (FOTO)

Kija Kockar i Jelena Krunic bile su veoma bliske drugarice u "Zadruzi". Jelena je rijaliti prva napustila jer je fizicki napala Nadeždu Biljic, pa je diskvalifikovana, ali je do samog kraja pružala podršku Kockarevoj i pozivala svoju armiju fanova da glasa upravo za stjuardesu. 

Ipak, nakon što je rijaliti završen, njih dve su prestale da se druže, a onda su pocela i javna prozivanja i iznošenje prljavog veša, doduše više sa Jelenine strane jer je Kija rekla da ne želi da komentariše niti ima vremena za to. Poslednja u nizu njenih objava je prilicno šokantna, a za šta je optužila Kiju, saznajte OVDE. 

Ipak, mnogi su Kijinu poslednju objavu na Instagramu shvatili kao komentar upravo na celu situaciju sa Krunicevom. 

- Ignorisanje - napisala je kratko Kija i zapravo u toj jednoj reci rekla sve, a da li je zaista ovu poruku posvetila dojucerašnjoj drugarici videcemo. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji