DA SE NE ZABORAVI NAJODVRATNIJA SCENA ZADRUGE: Luna stavila ruku između nogu dok je ležala na Slobi. Evo šta je Đoganijeva predložila oženjenom pevaču!

Slobodan Radanovic i Luna Ðogani danas su se previše su se opustili pred kamerama, pa su pricali o svojoj buducoj bebi, a dok je Luna ležala na svom decku, zavukla je ruku u svoju intimnu regiju.

"Ja sam tebe izabrala da budeš moj do kraja života. Ne želim da se to ikada promeni. Veruj mi! Ja to znam! Nemoj da ti se nikada desi da pogledaš neku drugu", izjavila je Luna svom decku.

Pevac je odgovorio Ðoganijevoj kako za svojih dvadeset sedam godina nikada nije bio sigurniji u nešto kao što je siguran u njihovu ljubav i da ga Luna uvek oraspoloži, nakon cega su poceli da pricaju o bebi.

"Sa Miljanom sam sinoc imala... stavila sam ruku na njen stomak i osetila neku lepu energiju, pa sam pomislila: Jao Bože, da je meni beba!", rekla je blogerka.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji