LUNA SE SKINULA GOLA! Pokazala crno na belo čime raspolaže, koga posle ovog interesuje njena masna kosa i bubuljice?! (VIDEO)

Luna na sve načine pokušava da skrene pažnju na sebe

Luna Đogani je na Božić uspela maksimalno da skrene pažnju na sebe. Očekivali smo da će se svađati sa Slobom, po običaju, ali situacija je bila malo komplikovanija.

Prvo se svađala sa Saškom Karan, pravila scene po običaju, urlala i vrištala, da bi na kraju, po ko zna koji put, zahtevala da napusti rijaliti.

To se naravno nije desilo, bes ju je ubrzo prošao, ali je blogerka sva pod utiskom otišla do garderobe i mrtva hladna krenula da se skida, iako zna da su kamere tu i da sve snimaju.

Nemerno ili slučajno, ona je gledaoce počastila zanimljivim prizorom:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji