EVO KADA KIJA KOCKAR ULAZI U ZADRUGU: Zajedno sa Pinkom osmislila plan da napravi pakao od života Luni Đogani

Već nekoliko dana javnost bruji o učešću Lune Đogani drugi put u rijalitiju Zadruga i uslovima koje je dobila od televizije Pink.

Međujtim, već nekoliko dana traju pregovori produkcije sa njenim zakletim neprijateljem, Kijom Kockar, a sve kako bi posle nekog vremena i ona ušla u rijaliti i napravila pravi pakao.

Plan je da od ulaska u Zadrugu napadne na sve moguće načine Lunu i tako joj spusti moral i dovede je do nervnog sloma.

Čudna je i ponuda televizije Pink, ukoliko dovede Lunu do nervnog sloma, dobila bi određeni bonus od 10.000 eura, isti onaj koji se dobija za seks u rijalitiju.

Kako će Luna prihvatiti ovu informaciju i da li će biti spremna za sve napade Kije Kockar, ostaje da gledmao sledećih 10 meseci.

Kija će ovom prilikom ponovo imati prednost u odnosu na Lunu, jer će ući dosta kasnije u rijaliti, tako da će imati sve neophodne informacije o svim zadrugarima. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji