MAJKA JOJ BILA NA FARMI, A ONA ZATRUDNELA S NJENIM DEČKOM: Sad Aleksandra (21) učazi u Zadrugu kao najveći favorit

Aleksandra Subotić, ćerka Ljube Pantović, ulati u novu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

"Javnost će saznati ko sam", rekla je Aleksandra Subotić, neposredno pred ulazak u rijaliti "Zadruga".Neke stvari su se dogodile, jer sam bila premlada, a neko je to iskoristio, dodajući da ima potpunu podršku svoje majke.

"Aleksandra Subotić je u žižu javnosti došla kad je, tada, sa 16 godina, zatrudnela sa dečkom svoje majke, koja je u tom trenutku bila u rijalitiju i bez ikakve informacije šta joj se dešava u domu dok je odsutna. Trenutno Ljuba Pantović sa verenikom živi u Švedskoj.

Aleksandara je dospela u žižu javnosti pre četiri godine kada je uplovila u vezu sa Aleksandrom Čabarkapom žestokim momkom iz Kaluđerice, koji se nalazi na izdržavanju kazne u požarevačkom zatvoru Zabela.

Mediji su tada brujali da je Čabarkapa prethodno bio u vezi sa njenom majkom, kikbokserkom Ljubom Pantović (37), koja ga je pozdravljala javno iz rijalitija Farma u kome se tad analazila.

Uprkos protivljenju svog oca Karađorđa Subotića koji je ljuti neprijatelj Čabarkape, a tada maloletna Aleksandra je nastavila vezu s njim.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji