LUNA U SVAĐI SA PRODUKCIJOM: Poludela kada je saznala da spremaju naknadni ulazak Kije Kockar

Ovo ludilo nikada neće stati. Luna ne silazi sa naslovnih strana novina i internet portala, dok produkcija sprema pakleni plan o čemu smo već pisali.

Kada je Luna saznala tu vest iz medija, odmah je nazvala produkciju i počela da urla kako nisu fer, kako joj to nisu rekli i tražila je veći honorar od onog koji je trenutno dobila.

Zakazala je sastanak sa Milicom Mitrović kako bi videla koliko je ona daleko spremna da ide sa Kijom Kockar, a odavno je poznato da supruga Željka Mitrovića preedstavlja glavnog scenaristu Zadruge, pa je tako kreirala i pobedu Kije Kockar.

Luna je još poludela zbog saznanja da Kija Kockar ulazi naknadno u rijaliti, a ne od samog početka. Na taj način će imati daleko više informacija o svim zadrugarima i biće u velikoj prednosti.

Ipakl, ako pogledamo koliko je Luna Đogani plaćena za učešće u rijalitiju, moraće da stegne zube i prećuti naknadni ulazak Kije Kockar. 

TOliko novca normalan građanin ne zaradi za ceo svoj život, a ona će biti 10 meseci zatvorena u jednom fenomenalnom prostoru.

Pakao će joj praviti jedino Kija Kockar, ali će sada imati i brata Adama koji će moći da joj pomogne kako bi prebrodila sve krize.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji