OZOGLAŠENI SIN NAŠEG POZNATOG PEVAČA ULAZI U ZADRUGU: Ispričaću sve očeve tajne priče i napraviti ŠOU!

Jedan od naših najpoznatiji pevača Sinan Sakić preminuo je pre nekoliko meseci, međutim strasti oko njegovog života se i dalje ne spuštaju.

Svima je poznato kako je Sinan imao sina Rašida sa kojim nije pričao nekoliko godina. Rašid je dosta dugo vremena proveo u zatvoru iza rešetaka zbog ubistva, što mu otac nikada nije oprostio. Sa njim je ponovo počeo da priča neposredno pred smrt, kada je Rašid izašao iz pritvorske jedinice na uslovnu slobodu. 

Sada, Rašid traži svoj deo nasledstva, a smatra kako on treba da dobije najveći deo. 

Ovaj put, okoreli mafijaš je odlučil da uđe u Zadrugu i tako naplati sve ono što zna o svom ocu. Njegov ulazak je planiran za četvrtu ili petu nedelju od starta rijalitija, a producija smatra kako će njegova priča dosta interesovati gledaoce. 

Sinanov sin je optužen da je 2002. u Loznici ubio Dragoljuba Despotovića i pokušao da likvidira Radomira Lazića. Teretio se i za posedovanje oružja i narkotika, kao i nanošenje teških telesnih povreda

Sinan ga je posetio samo jednom i to prošle godine, a tada je i rekao:

- Ja sam njemu samo jednom u životu otišao u zatvor! Rekao sam mu: „Svako neka nosi svoj teret, a ja tu neću da postojim. Ako ti nešto bude trebalo, ja ću ti dati, poslaću ti, ali ja više neću dolaziti. I majka ga je samo jednom posetila. Ni ona ga nije nikad volela“ - ispričao je Sakić.

Rašid, poznat i kao Ćelo poznat je odavno policiji. Hapšen je u akciji "Sablja", a svi u Loznici imali su strah od njega.

Slobodan Despotović, otac ubijenog Dragoljuba, tvrdi da mu je svojevremeno i sam Sinan izjavio da bi bilo bolje da je Rašid mrtav.

- Sinan me je zvao. I njemu je Rašid jebao majku. Napravio je veliki lom u stanu u Beogradu. Uleteo je nedavno i pretukao ih sve redom. I Sinana i njegovu ženu Sabinu i trojicu posinaka - izjavio je nakon suđenja Slobodan Despotović.

Sinan i njegov sin godinama nisu bili u dobrim odnosima, ali ipak su se sreli nakon Rašidovog izlaska iz zatvora, pa je uspeo da vidi svog oca pre smrti.

Rašid je posle sahrane sve vreme bio uz Đulkicu, koja nije mogla da doše sebi od bola, a on je pokušavao da je uteši.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji