NAJVEĆI HAOS ZADRUGE SE NASTAVLJA: Subotićka NAPALA Lunu, Adam uskočio da je BRANI - a onda ŠOK! (VIDEO)

Luna Đogani i Aleksandra Subotić su se žestoko posvađale tokom sastanka na kome su zadrugari pričali ko se od njih najlošije snašao. Naime, modna blogerka je prozvala Subotićevu da je neprijateljski nastrojena prema njoj. 

Aleksandra nikako nije dala na sebe, a ovaj trenutak je iskoristila i pokazala koliko ona oštra može da bude i napadne u svom stilu!

- Ja priznajem da nisam moralna, ali ja tebe nisam komentarisala. Ti mene ne zanimaš, nikada te nisam komentarisala - govorila je povišenim tonom Luna.

- Nisam te komentarisala, ni lepo ni ružno, nego samo ono što si radila u rijalitiju - odbrusila je Aleksandra Luni, a David je podržao njenu priču.

Luna je želela da opravda sebe i prekori Aleksandru što joj nije dala priliku da je upozna, a njihova rasprava je otišla u nedogled. 

- Ona mene jednostavno ne miriše. Ja njoj nisam ukrala muža, nego nekoj drugoj. Ti imaš protiv mene nešto, ne znam šta sam ti uradila - rekla je blogerka. 

- Jadna mučenica, došla ovde da se pere. Za tebe sam moralna ikona. Mogu da prokomentarišem koga hoću, nisi mi bitna - nije prestajala da provocira Subotićeva. 

Adam Đogani, Lunin brat od strica, pokušavao je da smiri blogerku i skrene joj misli kako ne bi ulazila u raspravu, ali mu to nije pošlo za rukom. Luna se ozbiljno naoštrila i nije odustajala. 

- Luna imamo veći problem, smiri se sad - rekao joj je Adam.

- Super, koji - uznemirila se.

- Ukrali su nam pare - šapnu je Adam i šokirao blogerku.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji