STANIJA NA METI ZADRUGARA: Ona je lažovčina i iskvarena do srži (VIDEO)

Vladimir Tomović razgovarao je sa Nikolom Bokunom i Jovanom Putnikovićem o aktuelnih dešavanja u rijaliti programu "Zadruga 2", a tom prilikom Tomović i Putniković dotakli su se i svojih odnosa sa ukućankama.

Mina Vrbaški svog dečka prevarila je veoma brzo upravo sa Jovicom, dok Vladimir najviše vremena provodi sa Stanijom Dobrojević sa kojom ne želi da bude samo drug, već više od prijatelja.

- Ovo je rijaliti, svako ima svoju priču. Ovo je opstanak. Da li bi ti i ja opstali sa svojim kvalitetima? Koliko bi opstali? Zamisli da nemaš priču sa Minom? Došao si da opstaneš. Da li se Mina igra? Ona igra igru - govorio je Tomović i dodao:

- Stanija igra igru, ona je ovu igru prešla, ona je prešla ovu igricu. Normalno da igra. Ona je pobedila na Farmi. Na koji ćemo način ti i ja da ostanemo? Mi nismo pevači - pričao je Vladimir Jovici.

Kasnije se ovim ukućanima pridružila upravo Stanija, a Vladimir je promenio temu. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji je dostupan ispod u nastavku ovog teksta, a šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji