Print this page

STANIJA URLALA NA LUNU: Jel više nećeš da kradeš muževe drugim ženama? (VIDEO)

Stanija Dobrojević i Luna Đogani danas su u Rajskom vrtu obavile veoma ozbiljan razgovor, dok su im društvo pravili Dean Stejin i Marijana Zonjić.

Starleta je želela da sazna da li je Đoganijeva naučila lekciju iz prethodnog rijalitija, kada je bila sa tada oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem.

- Luna, je l' si naučila lekciju? Nećeš više da kradeš drugim ženama muškarce? To ti je velika lekcija, i sad imaš priliku da to ispraviš - rekla je Stanija.

- Naravno da jesam, neću da kradem, niti mi je to ikad bila namera. Mi smo se poznavali od ranije, i uvek smo se simpatisali. Kad smo došli ovde, nismo mogli da izdržimo. Na današnji datum smo se smuvali. On je moja najveća ljubav. Sada ispada da je on bog, svetac, a ja sam najgora, da sam bila sama sa sobom u vezi. Sve sam uništila, prvenstveno moje roditelje - priznala je Luna.

Stanija joj je rekla da poznaje devojku koja ju je "otpratila" na Instagramu zbog cele priče sa Slobom, ali i zbog drugih negativnih osobina koje je pokazala.

- Jedna moja poznanica koja te je pratila na instagramu, kad je počela da ta priča, ona je prestala da te prati. To ti je dokaz koliko si se srozala. Mada nisu rekli da je bilo samo zato što si bila ljubavnica, već zato što si pokazala da nisi prijatelj, da si izdala nekog - navela je Dobrojevićeva.

- Znaš šta su mi radili, ne operem kosu tri dana, nisam imala uslove da mi bude čista. Oni zaključuju da sam aljkava. To su mi radili, a ne znaš kakve su one aljkavuše i prljavuše bile - pravdala se Đoganijeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.