Print this page

LJUBOMORA TRESE ZADRUGU: Devojka ovog zadrugara BESNI i KIPTI zbog njegovo zbližavanja sa LUNOM ĐOGANI

Luna Đogani u Rajskom vrtu komentarisala je muške učesnike rijaliti programa "Zadruga 2" i tom prilikom rekla da joj je za oko zapao Dean Stejin, ali da mu je poručila da se skloni od nje s obzirom na to da napolju ima devojku.

Đoganijeva i Stejin su većinu ponedeljka ipak proveli zajedno, a u jednom trenutku kamere su ih snimile kako leže jedno do drugog na krevetu u spavaćoj sobi i ćaskaju veoma prisno.

S obzirom na to da su Luna i Dean postali veoma, za sada, dobri prijatelji ekipa portala Pink.rs kontaktirala je njegovu devojku Minu Golubović, kako bismo čuli njen komentar na celu situaciju.

- Videla sam šta rade... Ja odlično poznajem Deana i znam da me on sigurno neće prevariti, a to mi i govore česti pozdravi koje čujem od njega kada su sastanci. Sa druge strane, razumem ga, verujem da mu je teško i da mu treba neka ženska pažnja koju sam mu ja svakoga dana davala - govori Mina i dodaje:

- Ali svakako da mi nije drago kada vidim neku drugu osobu pored njega, što se Lune tiče mislim da se ona opekla već jednom na zauzete i da ga neće dirati. Ona je samo mlada devojka koja želi iskrenu ljubav, ali Dean je moj! - jasna je bila Golubovićeva.

Podsetimo, Mina i Dean su četiri godine u idiličnoj vezi, a ona ga je uz strasne poljupce ispratila u Imaginarijum. Takođe, u poslednje vreme srce Lune Đogani pokušavaju da osvoje Vladimir Tomović i Lazar Jeremić, a ona je takođe izjavila nedavno da je većina stvari u Beloj kući podseća na Slobu Radanovića.

View this post on Instagram

?❤️? #love #couple #cute #adorable #kiss #kisses #hugs #romance #forever #girlfriend #boyfriend #gf #bf #bff #together #photooftheday #happy #me #girl #boy #beautiful #instagood #instalove #loveher #lovehim #pretty #fun #smile #xoxo

A post shared by ⚜️Mina Golubovic ⓂGGⓂ ®⚜️ (@mina_golubovic_fitness) on

s