MRŠ, LAŽOVČINO JEDNA! Zadrugarka PROVOCIRALA - udari me slobodno! Ona joj prišla, a onda...

Jedna od učesnica ove sezone "Zadruge" Snežana Ilić, danas se žalila kako je niko ne poštuje i da ona želi da izađe iz rijalitija. Sve to je čula Zorica Marković, prišla joj i počela da je kritikuje.

- Jel te nije sramota što te svi napolju gledaju. Znaju da si normalna, a ovde si nenormalna. Daj bre, provalili su te svi, ti si Jelena Golubović u pokušaju - rekla je Markovićeva.

Pošto Snežana insistira na svom obrazovanju, Markovićeva joj je skrenula pažnju da obrazovanje ništa ne znači, ako nisi čovek.

- Ti si jednom nogom u grobu, koga foliraš ti? Ti diraš decu ovu ovde. Šta hoćeš sad koji ku*ac. Ona folira, bre. Hoćeš da ti brišemo du*e - urlala je Markovićeva.

U jednom trenutku je delovalo kao da je svađa na kraju, ali je Snežana dolila ulje na vatru svojom izjavom da je Zorica nazvala krmačom.

-Ko te nazvao krmačom? Mrš, lažovčino jedna. Nemoj da lažeš, da mi stavljaš reči u usta - urlala je Zorica i prišla joj tako brzo da je delovalo da će je udariti.

- Udari me slobodno. Ti si mlada, ti si devojčica - odgovorila je Snežana.

Celu situaciju možete pogledati ovde.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji