VRELE FOTKE DOROTEE SA OŽENJENIM MUŠKARCEM: Napali su je da se zabavlja sa starijim oženjenim muškarcem, ona se pravdala da joj je rekao kako je razveden (FOTO)

Jedna od najvećih svađa u Beloj kući dogodila se između dizajnerke Dorotee Jovanović i starlete Mine Vrbaški, kada je Mina raskrinkala dizajnerku da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem.

Doroteu je ova izjava jako uzdrmala, te je odmah krenula da se pravda da je pomenuti muškarac bio razveden iako je Vrbaški tvrdila suprotno.

Sada su u javnost isplivale njihove zajedničke fotke, na kojima su veoma prisni.

Zagrljaji, cveće, tompusi... Dorotea je izgleda baš uživala sa njim. A kakav su kao par, procenite sami.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by DOROTEA one&only OFFICIAL (@official.doros.goddess) on

View this post on Instagram

Da proslavimo ugovor ???

A post shared by DOROTEA one&only OFFICIAL (@official.doros.goddess) on

View this post on Instagram

A post shared by DOROTEA one&only OFFICIAL (@official.doros.goddess) on

a

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji