UKRALI JOJ TABLETE SMIRIĆE: Histerija u dvorištu, NAPADI, a Luna.... ( VIDEO)

Danas je u "Zadruzi" došlo do još jedne svađe u koju su bili upleteni Lepi Mića, Rebeka i Dorotea. Svima je poznato da je Dorotea Jovanović štićenica Lepog Miće, pa bila ona u pravu ili ne, Mića će ipak uvek da je brani.

Dorotea i Rebeka su bile prijateljice od samog starta, ali male laži koje u rijalitiju prerastu u velike laži, razdvoje i najjbolje prijatelje.

Dvorište se treslo pod njima, a Dorotea je pucala po svakom šavu. Rebeki, koja je starija i iskusnija, Dorotea se pokazala kao klinka i derište, a "Zadruga" je izgleda dobila novu Lunu iz prve sezone.

Kao što je nekada Đoganijeva histerisala za hranu, Dorotea je sada zbog bombonica za grlo. Pogledajte:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji