POTPUNO LUDILO: Plan Željka Mitrovića za "Zadrugu 2" ledi krv u žilama!

Željko Mitrović bio je na korak do toga da u jezero u „Imaginarijumu“ ubaci krokodila, ekskluzivno otkriva „Alo!“. Od te ideje odustao je u poslednjem trenutku, na insistiranje saradnika. Ipak, ubeđivanje da odustane od reptila u „Zadruzi“ potrajalo je prilično dugo, čak ni njegovi saradnici do samog kraja nisu bili sigurni da li su uspeli ili će jezerom plivati Lale Gator.

- Željko je došao na ideju da u jezeru bude pravi krokodil. Već je uveliko razmišljao o nabavci kaveza i opasnog reptla i imao je pregršt ideja kako bi igra mogla da se vrti oko toga. Tako nešto nije viđeno na srpskoj televiziji, pa je sigurno da bi izazvalo veliku pažnju - počinje priču dobro obavešteni izvor „Alo!“ i dodaje da su, ipak, morali da prvenstveno misle na bezbednost učesnika.

- Iako bi krokodil u „Zadruzi“ sigurno izazvao pažnju publike, verovatnije je da bi izazvao opštu histeriju učesnika. Pritom, moralo se misliti i na nepredviđene situacije. Koliko puta se dešavalo da se učesnici pod uticajem alkohola potuku, izazovu neki eksces, svašta nešto... Ko garantuje da se u „Zadruzi 2“ neće desiti da neko pijan upadne u jezero? Plitko je i samo po sebi ne predstavlja opasnost, naročito jer je obezbeđenje uvek prisutno. Ali šta bi se desilo da je u jezeru krokodil?! Bolje je da se ne rizikuje - rekao nam je izvor i dodao da je Mitrović, posle dugih konsultacija sa saradnicima, shvatio da bi to bio previše rizičan potez.

- Željko je prihvatio predloge i sugestije najbližih saradnika i odustao od ideje da ubaci krokodila u jezero. Shvatio je da je već dosta uradio i da su mnoge stvari koje je donela „Zadruga 2“ prvi put na televiziji, tako da i nije bilo potrebno da preteruje sa opasnim gmizavcem, kojeg bi bilo teško kontrolisati. On je čovek kome ideje ne manjkaju, stalno nešto novo smišlja, ali je istovremeno pametan da prihvati sugestije svojih saradnika, zbog čega su mu oni zahvalni, jer prepoznaje njihov trud - završava naš izvor.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji