MORAO JE JEDNOM I ON DA PUKNE, PA DA KRENE U FIZIČKI OBRAĆUN: Novi haos u Zadruzi, Lepi Mića NAPAO i to zbog OVOGA! (VIDEO)

Nakon što su se završila pitanja novinara došlo je do žestoke svađe između Lepog Miće i Rebeke Popović i to sve zbog nereda koji je pevač zatekao pored svog kreveta.

Lepi Mića je pored svog kreveta našao opale dlake ženske kose za koju Mića pretpostavlja da je Rebekina, on ju je verbalno napao i izvređao zbog toga dok ga je ona bespogovorno gledala. 

- Nemoj da te spucam. Dlake ovde i ona govori da su ovde tuđe dlake. Kako je to bezobrazno. Je*em ti mater onu bezobraznu. Ona govori nisu to moje dlake - besneo je Mića. Umesto da ćuti i pokupi, ona se raspravlja. Je*em ti mater onu bolesnu - besneo je Mića.

Mićin glas bio toliko prodoran, da su se svi zadrugari okupili da vide o čemu je reč, a dlake koje su se našle na podu je pokupila Marija Jovanović. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji