GAGI ĐOGANI PONOVO U BOLNICI: Pozlilo mu posle poslednjih scena u rijalitiju

Posle još jednog nervnog sloma koji je imala njegova ćerka, posle nekoliko popijenih pića, njen otac Gagi Đogani završio je u Urgentnom centru.

Tamo su ga dovezli prijatelji koji su ga pronašli na podu u stanu gde živi. 

Pretpostavlja se da je u pitanju pritisak, pa se očekuju poslednje analize lekara. 

Naime, Luna je odlučila da ponovo uđe u rijaliti i pored negodovanja njenih roditelja. Potom je njenu porodicu zadesilo nekoliko incidenata. Prvo je Anabela Atijas prijavila muža za nasilje, a potom je Gagi Đogani nekoliko puta završio u bolnici.

Prijatelji se sekiraju za njegovo zdravlje, jer ovo nije prvi put da se nešto slično dešava. Gagi ne želi mnogo da priča o tome, pogotovo što se plaši da neka slična vest stigne do njegove ćerke u rijaliti. Plaši se da bi je to uništilo. 

Samo da kažemo, Gagi izdrži!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji