SAD JE DISKVALIFIKOVAN - ZVANIČNO! Luna plakala, BRENDON NASILNO SKOČIO NA NJU, a onda... nije mu oprošteno (VIDEO)

Neverovatno veče u "Zadruzi" je iza nas. Naime, Mirko Gavrić je diskvalifikovan u jednom od najneverovatnijih događaja koje ovaj rijaliti pamti, a pored njega zvezde večeri bili su Miljana i Marija Kulić, kao i Luna Đogani. Međutim, da ne pamtimo samo po zlu prethodnu noć, nego i po simpatičnim momentima potrudio se Branislav Radonić Brendon.

On je naskočio na Lunu koja je sama po sebi bila vrlo neraspoložena i na ivici suza, pokušao je da je učini srećnijom, ali nije uspeo. Bilo je to krajnje ljupko, a Brendonov skok je bio iznenadan i efektan. Ipak, nije mu oprostila tu grubost.

Pored njih su sedeli tada i dalje takmičar Gavrić, kao i Bora Santana. Bora je u tim trenucima izlagao svoje probleme, pre svega poslovne prirode.

Jedna zaista mila scena zbog koje je "Zadruga" tako rado gledana.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji