BUKVALNO POBEGAO PREKO KROVA: Ovako nešto još uvek nije viđeno u rijalitiju! (VIDEO)

Učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi", Benjamin Spahović, ne prestaje da intrigira javnost svojim postupcima. Sinoć se vili održao "Roditeljski sastanak", a gosti su bili Benjaminovi roditelji, kojima nije bilo baš pravo zbog ponašanja koje njihov sin pokazuje.

Totalni haos je usledio kada su mu rekli da će uskoro u vilu zakoračiti i njegova nevenčana supruga Aleksandra sa kojom ima dete.

Benjamin se žestoko uplašio Aleksandrinog dolaska, i sve što mu je u tom trenutku bilo na pameti, jeste da pobegne iz rijalitiija.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji