SAMO SE SRUČILA NA POD: Zadrugarki odjednom POZLILO! Dok je ležala, Stanija nije prestajala da je kune i pljuje. Lekari morali da uđu na imanje.

Svađe ne prestaju. Iz minuta u minut dolazimo do nkog novog sukoba koji puni žute štampe domaćih medija.

Noćas, glavnu ulogu u rijalitiju su preuzeli doktori.

Naime, Zerina se derala na Staniju, njihov sukob traje već nekoliko dana, i ona je besumučno ispaljivala uvrede na račun Stanije, koja joj nije odgovarala. Vlada je iznerviran otišao van kuće, u dvorište. 

Zerina je nastavljala i nastavljala napade, dok u jednom trenutku nije samo pala onesvešćenba na pod. 

To je sa osmehom gledala Stanija, koja je onda tek krenula u kontranapad. 

Derala se kako je to i zaslužila, kako je Bane Čolak idiot zato što je trpi i zato što se posvađao i sa rođenom majkom zbog nje. 

Zerina nije mogla da dođe do daha, a drugi ukućani su je polivali vodom kada je došao i Bane Ćolak. 

Stanija je nastavila da se smeje i proziva Baneta. On je iznerviran ustao, okrenuo se ka Staniji i iz sve snage se proderao na nju.

To nije zaustavilo Staniju koja je tako nastavila sve do dolaska doktora.

Doktorima je trebalo nekoliko minuta da stgnu, a za to vreme su zadrugari nekako uzdigli Zerinu. 

Zajedno sa Banetom Čolakom, izvedena je sa imanja. 

Tako su doktori preuzeli glavnu stvar u rijalitiju. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji