ČEMU TAKO NEŠTO, BRATE: Posle divljeg NASRTAJA - Tomović NAPUŠTA ZADRUGU! (VIDEO)

Vladimir Tomović sve više gubi živce u "Zadruzi 2", a juče je to pokazao nasrnuvši na Bojana Gaćešu, od kojeg je tražio da ostavi njegovu devojku Staniju Dobrojević na miru.

Bane Čolak je tokom sinoćnje "Igre iskrenosti" pitao Tomivića da mu objasni zašto je tako reagovao, ali Vladimir nije želeo da odgovori na to pitanje. Uskoro, i Bojan Gaćeša ga je pitao isto.

- Samo smo hteli da podelimo puding, mislio sam da je zbog toga. Mislio sam da je zbog toga, pa je on ušao i pitao me zašto diram Staniju. Na tome je ostalo. Ni meni sad nije jasno zbog čega konkretno je krenuo na mene - rekao je Bojan i potom pitao Vladimira direktno: - Čemu tako nešto, brate?

- Sledeći put kad budem krenuo, krenuću preko vrata, samo ja. Posle toga odmah napolje - rekao je Vladimir kratko, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji