"SVE ĆU VAS POBITI" Nezapamćen haos u "Zadruzi", letelo ulje, namirnice i novac! Obezbeđenje nije moglo da ih obuzda

Nakon što su se zadrugari vratili iz kupovine, nastao je opšti haos. MC Damiro, Miljana Kulić, Dorotea Jovanović, Snežana Ilić i Rada Vasić su bili u kupovini, a kada su se vratili nisu mogli da podele čije su koje namirnice.

"Vratite sve. Ja dirigujem ovde. Stanite ljudi". urlao je Damiro.

"Ništa nisam dobila! Alo! Kako su oni kupili sve, a ti ništa nisi kupio! Dala sam tri hiljade nisam dobila ništa! Dala sam MS Damiru, to su bile moje pare", vikala je Luna. Zorica Marković je poludelam, te je gađala Damira uljem, a on je pocepao kesu sa parama i pobacao novac po stolu.

"Ko je uzeo moje cigare, sve ću vas pobiti", vikala je Nadežda. Do sukoba je došlo i između Jovice Putnikovića i Damira, a Jovica je počeo da vuče namirnice koje je reper nosio.

Obezbeđenje se nije odvajalo od njih, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji