UNAKAZIĆU TE, KOPILE JEDNO PRLJAVO: Nikad veći rat zadrugarki, pale TEŠKE REČI I PRETNJE! (VIDEO)

Nakon što je Goca Džehverović kritikovala Radu Vasić da su zadrugari lenji, ona je odlučila da rapodeli zadruženja oko čišćenja, ali onda je nastao veliki haos.

Naime, Rada je rekla da je neophodno da se očisti radionica i izjavila da je to muški deo posla, a potom je Nemanja Tošić izviknuo da više vremena provode devojke tamo i da su one mnogo lenje, zbog čega je nastala velika svađa.

- Žene neće ništa da rade - rekao je Nemanja.

- Da li si ti muškarac ili žena? Ti se uvek mešaš u sve. I u ženski i u muški posao - vikala je Rada.

Nakon ove svađe, Rada je napala Mariju Marinković jer nikada nije oribala toalet, a zadrugaraka joj je žestoko odbrusila.

- Sram te bilo u taj zarazan WC što ulaziš, a nećeš da čistiš. Neku bolest ćeš da dobiješ u tu tvoju pi*ku - urlala je Rada.

- Neću da čistim. Sa najmanjim bužetom neću da čistim wc - rekla je Marija.

Rada je bila veoma besna zbog ovakve reacije zadrugara, pa je vikala na Mariju Jovanović da svoj veš koji se nalazi u toaletu pokupi, na šta je zadrugarka rekla da to nije njen veš, posle čega je usledila žetoka svađa, a Rada je Mariju nazivala najtežim rečima.

- To nisu moje gaće - odgovorila je Marija.

- Toliko ste bezobrazni da je to strašno - rekla je Mraija.

- Izlomiću te, dete, skloni se. Prljavšturo jedna. Unakaziću te - vikala je Rada. 

Pogledajte kako je sve izgledalo u narednom video-prilogu. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji