JEDNO MOJE VEČE GLEDANJA RIJALITIJA: Neki Sava i Marija se potukli oko toga da li su bili u vezi na moru ili ne! (VIDEO)

Znajući Srbiju, vikend su proveli gledajući rijaliti. Impozantna gledanost praćena nasiljem nad ženama, surova istina u kojoj živi naša zemlja.

Naime, anketirajući građane Srbije, jedna od najvećih naših agencija, pitala je građane gledaju li rijaliti. Rezultat je bio samo 4% onih koji gledaju.

Odmah posle izvršeno je merenje gledanosti rijalitia, gde je zabeleženo neverovatnih 56% prosečno svakog dana posle 21h. 

Živi li Srbija rijaliti?

Sinoć sam sela i pogledala rijaliti program. Došli smo do svađe dva ukućana da li su prethodno bili u vezi ili ne. Sava Perović je insistirao na tome da su bili u vezi, dok je Marijana to oštro negirala. Sve to je trajalo dosta dugo, a potom sam uzela psa da ga prošetam napolje. 

Zadržala sam se nekih 20tak minuta, a kad sam se vratila, pošto je televizor bio upaljen, i dalje je trajala rasprava da li su njihdvoje bili u vezi ili ne.

Odmah potom je došlo zamalo do fizičkog obračuna, ali je uletello korpulentno obezbeđenje. 

Gledajući celu scenu, rekla bih da je momak stvarno uveren i iskren u svoje teze, dok Marijana očigledno laže iz nekog razloga. 

Znam samo jedno. Srbija se neće umiriti dok 100% ljudi ne bude živelo rijaliti.

Jedno veče u mom stanu, učinila sam da povećam taj procenat bar za malo. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji