KRV DA ŠIBA DO PLAFONA! Užas scene, vrišti! Ponovo doživela slom, pa ODLUČILA DA NAPUSTI kuću

Prema mišljenju mnogih jedna od najsimpatičnijih zadrugarki, Rada Vasić, danas je doživela slom živaca kada je shvatila da joj pojedini ukućani kradu hranu. Iako ovo nije prvi put da se Radi dogodi, ona više nije želela da ćuti, pa je napravila pravi haos. Počela je da viče i psuje, a onda je žestoko zapretila svima koji se usuđuju da kradu njene i stvari njene dece, te je donela odluku da napusti rijaliti ukoliko joj se ovo još jednom desi. 

- Hoće da uzmu! Nas je troje! Da uzmu od mene i moje dece da mi nemamo šta da jedemo! Ja ću da uzmem ono drvo i da ubijem nekoga na mestu, dece mi! Glavu ću da im razbijem, hoće da ostave moju decu gladnu - vikala je Rada i počela da psuje.

- Uzeli mi i iscepali sve kese. Šta je ovo, bre?! Sve ću da uhvatim napolje i da bacim, i da idem na kapiju! Ne smem kafu da ostavim, ne smem cigare, ne smem pare, ne smem hranu... Ili će da reaguju, ili u da izađem sa decom! Ili ću da ubijem nekoga pa neka uzmu te pare i neka me stave u zatvor - vikala je Rada, koja je uvek davala drugima i dodala:

- Evo s ovim drvetom ima nekoga da ubijem! Dece mi! Pa neka idem u zatvor na robiju, stavite mi tu drvo da ubijem đavole! Krv ima da šiba do plafona! Da se čuje i da se zna za mene!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji