DISKVALIFIKACIJA?! OGROMNA KAZNA! Nadežda Biljić otkrila STROGU TAJNU PRODUKCIJE: Ovu rečenicu NIJE SMELA IZGOVORITI

Nadežda Biljić je u razgovoru sa Radom Vasić i Suzanom Perović otkrila neke detalje koji se dosad nisu znali u "Zadruzi 2", a tiču se njenog honorara. Ona je naime rekla sagovornicama da je bez honorara u rijalitiju, te da tu boravi da bi otplatila dug iz prošle sezone kada je pokušala da preskoči ogradu i pobegne.

Ona je pomenula kako ju je luda glava koštala, ali da će sada sve drugačije biti, samo da se oduži produkciji. Mišljenja je da će joj nastupi biti daleko plaćeniji, te da će i životni standard da joj se poboljša po napuštanju Bele kuće.

Ipak, nije sigurno da li su ove tajne ugovora po propisima "Zadruge" i da li će produkcija reagovati i sankcionisati Nadeždu, jer je iznosila ove detalje javno. Reakcija se čeka.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji