OVO JE SAD STVARNO PREGADNO! Luna se ne presvlači, ne pere kosu, ne češlja se, a na šta jutros liči ne verujemo!

Luna retko kada pere kosu koja je jako duga, umršena i vidno zapuštena 

Gledaoci već dobro znaju da Luna Đogani voli da privuče kamere čim se probudi, pa kad otvori oči odmah krene da đuska i skače po krevetu. Ona je to uradila i ovog jutra, ali svima je za oko zapala njena poprilično neuredna i nesređena kosa.

Naravno, devojka je spavala, pa je logično da je malo raščupana, ali problem je u tome što od početka učešća u rijalitiju ne brine baš puno o frizuri i retko se češlja.

Da stvar bude još gora, ona kosu prema sopstvenom priznanju retko kada i pere, jer kako je objasnila nema odgovarajuće preparate za negu.

Ali na sve to još jedna stvar nam nikako ne ulazi u glavu: Kako to da je Luna velika modna blogerka i zaljubljenik u modu, a o sebi, svojoj ličnoj higijeni i sopstvenom odevanju, budući da je uglavnom uvek u trenerkama, ne vodi nimalo računa?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji