DIVLJANJE U ZADRUZI: Jelena Krunić pljunula Miljanu!

Jelena Krunić noćas je pljunula nišlijku Miljanu Kulić, ali je veću tuču sprečio David.

Naime, takmičari Zadruge su optužili Miljanu da im krade stvari, najglasnija je bila Marijana, a njoj se pridružila i Jelena Krunić, kojoj je Nišlijka uzvratila.

"Ćuti, prostitutko! Idi sa Petrućijem u WC da mu budeš još jedna u nizu! Prostitutko", rekla joj je Miljana što je iznerviralo Krunićevu, koja je skočila na Miljanu i pljunula je.

Između njih dve je skočio David koji je sprečio veći incidenata. Jelena Krunić je završila u zatvoru čim je obezbeđenje uletelo.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji