UŽ/AS: Ženski fajt u Zadruzi! KRMAČO! Pljuvanje u lice, pa nasrtaj. Voditeljka u ŠOKU, viknula je ovo

Sukob između Zorice Marković i Miljane i Marije Kulić tinja već nekoliko dana! Zorica je više puta ponovila da su Kulićeve u njoj imale prijatelja, a sada – neprijatelja, a to je rekla i sinoć, posle pitanja jedne od novinarki u studiju o tome zašto je uputila ružne reči Miljani i njenoj bebi Željku.

Počelo je prepucavanje, tokom kojeg su izgovorene mnoge ružne reči. Zorica je tvrdila da Kuliće svi u Nišu mrze, da Mariju bije muž, dok joj ćerka ima seksualne odnose sa kumom, kao i da je Miljana promiskuitetna i da je imala seksualne partere po celoj Srbiji. Kulićeve su Zoricu nazivale “Zoranom”, krmačom i tvrdile da je ona podvodila mlade devojke.

Na kraju, Zorica je, isprovocirana, nasrnula na Miljanu i pljunula je, ali je obezbeđenje krajnjim mukama uspelo da spreči fizički okršaj, a voditeljka Dušica Jakovljević jedva je zaustavila svađu ponavaljajući da se zaustave. “Ja ću sada nastaviti da govorim, a kada čujete moj glas, to znači da treba ona priča koja se trenutno dešava u kući mora da stane. Idemo dalje”, govorila je Dušica. Pogledajte:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji