SLOBA GOSTOVAO U ZADRUZI SAMO 45 MINUTA: Nije ni pogledao Lunu! Čim je otišao, ona povraćala i plakala, htela da popije tablete!!! (VIDEO)

Toliko dugo čekano i najavljivano gostovanje Slobe Radanovića u Zadruzi trajalo je veoma kratko i završilo se samo jecajima i suzama.

Naime, po dogovoru sa produkcijom, Sloba je bio gost pevač na večerašnjoj žurci zadrugara. Sve je bilo na nivou, Sloba je dobar pevač, a kamere su bile usmerene ka Luni Đogani koja se specijalno doterala za ovu priliku. Ona je tokom celog njegovog nastupa igrala ispred njega i skakala uz svaku novu pesmu, međutim Sloba nije ni jednom pogledao u njenom pravcu. 

Posle 45 minuta, Sloba je dao mikrofon Savi Peroviću koji je samo za Lunu otpevao tri pesme, dok se Sloba pozdravljao sa ostalim Zadrugarima i nije ni jednu reč uputio Luni Đogani.

I to je bilo to. Čim je prošlo 45 minuta, pojavila se Dara Rada, a Sloba je trčećim pokretima uzeo svoju jaknu i izašao napolje. 

Luna je ostala zaprepašćena, dok je Jelena Golubović likovala i veselila se. Sa osmehom na licu prokomentarisala je: "I to bi bilo to?".

Đoganijeva je ostala zatečena nekoliko minuta, a zatim, kada je shvatila šta se dešava istrčala je sa žurke, pa otišla u kupatilo gde je povraćala i plakala, dok su je umirivali ostali zadrugari.

Klasičan nervni slom, zbog samo 45 minuta.

Lepi MIća je ispred svih umirivao mladu Lunu, ali to nije imalo smisla, jer je ona već na lekovima za smirenje. Htela je da ode u WC kako bi popila šaku tableta, ali joj Lepi Mića to nije dozvolio. Opšte rasulo u Zadruzi. 

Sloba je i dalje u njenoj glavi. Stalno je govorila: "Usrali ste mi život, ne mogu više, hoću kući hoću kući"... Ostali zadrugari su se veselili uz pesme Rade Dare i nisu obraćali pažnju na ove nemile scene. 

A onda se desilo iznenađenje. Sloba se vratio na žurku!!! Luna je ostala u šoku, nije mogla da veruje, odmah je krenula da pleše, a Sloba je sa ostalim zadrugarima krenuo u priču. Očigledno gledanost Zadruge je nateralo produkciju da natera Slobu da se vrati nazad. 

Sve za gledanost. A Sloba Pink produkciji duguje baš sve. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji