Print this page

PREVIŠE SE ZANELI: Luna i Miljana se potukle oko Zole, dok je obezbeđenje intervenisalo Miljana već oprala pod sa Lunom (VIDEO)

Neverovatno da posle svake rijaliti žurke dođe do nekih žestokih sukoba, ali ko bi rekao da bi se dve velike rijaliti učesnice potuke zbog ZOLE!

Noćas se ponovo pilo pivo u hektolitrama, a Zadrugari su se veselili uz poznate hitove. Izgleda da su im ovakve žurke veliki izduvni ventil posle naporne rijaliti nedelje i ovakvog načina zatočeništva.

Ali jedan učesnik, koji je ušao tek pre nekoliko dana, napravio je pravu malu pometnju, kako u Miljaninom životu, tako i u životu mnogih zadrugara.

Tokom žurke, nastao je sukob između Miljane i Lune, a Zola je pokušao da smiri svoju devojku na šta mu je ona oštro odgovorila. Na sve to, Zola je izjavio da su obadve (gramatički pogrešno, ali to je Zola) bolesne, što je veoma uvredilo Miljanu:

- Ti za svoju devojku kažeš da je luda - vikala je Miljana na Zolu.

Luna je pokušala da smiri Zolu ispred, da mu objasni kakva je njena situacija sa MIljanom, ali je onda izašla i Kulićeva, pa kada je videla njih dvoje kako razgovaraju, još više se iznervirala i krenula da se dere:

- Ne sekiraj se, neće te Sloba je*ati - nastavila je da provocira Miljana.

U jednom momentu su vikale jedna na drugu na samo metar razdaljine, ali obezbeđenje nije prilazilo jer ništa nije izgledalo da će doći do fizičkog sukoba, međutim...

Revoltirana Luninim izjavama, Miljana je uhvatila za kosu i oborila na zemlju. Zola je brzo uhvatio Miljanu i zadržao je, međutim ona je  nekako nogama i rukama dolazila do Luninog tela.

Luna je ostala frapirana ovom situacijom i primetilo se da nije očekivala ovakvu reakciju Miljane.

Ostaje da vidimo da li će doći do neke kazne ili eventualno diskvalifikacije, ali Miljana dosta donosi ovom šou i sumnjamo da bi neko ugrozio njeno učešće, pa se oseća kako je produkcija drži zaštićenom od svega.