GASTOZ SE PRISETIO PERVERZIJA SA LUNOM ĐOGANI: Trojka, mmm, uživao sam!

Javnosti je od ranije poznato to da je Luna Đogani u prošlosti imala aferu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, ali nijedno od njih dvoje nije ulazilo u detalje ovog odnosa.

Međutim, kako se Gastoz ponovo našao pred kamerama rijalitija “Parovi”, on se, govoreći o svojim ljubavnim poduhvatima, dotakao toga da uživa u tzv. “trojkama”, pa se prisetio i Đoganijeve.

“Da, trojka u kojoj smo bili Ilija, Luna, ja i još jedna mačka! Moja mačka!”, zagolicao je maštu učesnicima spomenutog rijalitija Marinković, pritom misleći na blogerku i Zmaja od Šipova, ali su svi shvatili da je najverovatnije reč o šali.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji