OVA DEVOJKA DANAS JE NAJMOĆNIJA ŽENA U RIJALITIJU ZADRUGA! (VIDEO)

Svoju karijeru na estradi počela je pre nekoliko decenija na tadašnjem „Trećem kanalu“, a tada je još bila devojka i svima je bila poznatija kao Milica Pašić. Danas je ona najmoćnija žena na estradi i supruga vlasnika najgledanije komeracijalne televizije u regionu.

Reč je naravno o Milici Mitrović, supruzi Željka Mitrovića i urednici zabavnog programa televizije „Pink“.

Danas na ružičastoj televiziji dominira komercijalna pop i folk muzika, a malo je poznato da Milica privatno sluša drugačiju muziku, uostalom onu muziku kojom se bavila dok je bila na „Trećem kanalu“.

Kako je tada Milica izgledala pogledajte i snimak koji podseća na to vreme!Milica danas upravlja najgledanijim zabavnim programom iza kamere, a osim što je najmoćnija žena na estradi, ona važi i dan danas i za prelepu ženu. Ona je kao devojka izgledala neodoljivo, a i danas neko koga krase prelepe crte lica.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji