KIJA ZAVRŠILA U BOLNICI: Gledala Zadrugu, a kad je LUNA URADILA OVO, pozlilo joj i odvezli su je do URGENTNOG!

Pobednica prve sezone "Zadruge", od momenta kada je proglašen njen trijumf u rijalitiju, gotovo da ne stiže da spava i predahne.

Popularnost kojju je stekla zahteva mnogo obaveza prema brojnim medijima, davanje intervjua, snimanje emisija, a tu je i rad na njenoj prvoj pesmi.

Sve to ju je dosta iscrpelo, imunitet joj je drastično opao i doživela je kolaps.

Kristinina kuma, koja je, na sreću bila pored nje, uspela je da je odveze do automobila i odveze do Urgentnog centra.

- Sve je počelo kada je došla iz studija, gde je snimala pesmu, rekla je kumi da se oseća loše i da ima vrtoglavicu. Ubrzo se požalila na mučninu i druge tegobe koje su postojale sve ozbiljnije, pa su se uputile u bolnicu. Tamo su joj urađene sve pretrage, snimanje rada srca, analiza krvi, pogledali su je dežurni lekari. Ustanovljeno je ima tahikardiju, a da su mučnine izazvane pojačnom nervoze želuca. Sve je to od stresa i obaveza koje ima poseldnjih dana - ističe izvor.

Kockareva je u dnevnoj bolnici na odeljenju infektivne ostala nekoliko sati, a nakon što joj je propisana terapija, puštena je na kućno lečenje.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji