LUNA OPET ZGROZILA GLEDAOCE! Svi je pamte kao ALJKAVU devojku, a sada je uradila još nešto GORE!

Učesnike "Zadruge 2" je i ovog jutra probudila muzika, a odmah nakon buđenja Luna Đogani uradila je nešto zbog čega je naišla na oštre kritike gledalaca.

Luna Đogani je jutros uz prve taktove muzike ustala iz kreveta, otrčala u dnevnu sobu, a pošto ju je očigledno ponela atmosfera ona se popela na sto i zaigrala. Njoj su se pridružile Nataša Moskva i Ramona, a svima je odmah zapalo za oko to što se Luna i Nataša nisu čak ni izule, već su u papučama đuskale na stolu na kome inače ukućani, pa i one same, jedu.

Budući da je u prošloj sezoni dobila kritike gledalaca da ne vodi dovoljno računa o higijeni, Luna je pred ulazak u "Zadrugu 2" rekla da joj se to nikako neće ponoviti u drugoj sezoni, međutim već je porekla izrečeno.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji